Σήμερα η επιτυχία και η ευημερία του ατόμου περνά μέσα από μια νέα κοσμοαντίληψη, μια νέα θεώρηση και επαναπροσαρμογή του "είναι¨ του ατόμου τόσο σε ατομικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Ανθρωπος καιι επιχείρηση βρίσκονται σε μια νέα αναθεωρημένη σχέση ζωής και δημιουργίας που αφήνει τον αντίκτυπό της σε κάθε πτυχή της ζωής, υλικό και άυλο. Στην Rodovitis Consulting & Mentoring εφαρμόζουμε την συμβουλευτική υποστήριξη των επιχειρήσεων μέσα από την ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον επιχειρηματία και τον εργαζόμενο, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ανταγωνιστικό, βιώσιμο και ευήμερο για την επιχείρηση και την κοινωνία.

Βρισκόμαστε στο σήμερα, 2022 και ζούμε πλέον ιστορικές στιγμές. Η κοινωνία μας αλλάζει, η ζωή μας αλλάζει, το περιβάλλον μας αλλάζει. Ο πλανήτης μας μιλάει, το ίδιο και το περιβάλλον. Μιλάει και μας λέει πολλά. Είμαστε όμως σε θέση να τα καταλάβουμε, να τα κατανοήσουμε; Βιώνουμε μία νέα πραγματικότητα, με την υγεία και τη ευημερία μας να’ ναι περισσότερο από ποτέ στο προσκήνιο. Η επιβίωση πλέον είναι σε πλήρη προτεραιότητα για τον σημερινό άνθρωπο, ως εργαζόμενο και ως καταναλωτή.

Εσύ, ως είσαι επιτυχημένος επιχειρηματίας, καλλιτέχνης, επιστήμονας, vip, έχεις κάνει τα πάντα και είσαι τελικά καθόλα επιτυχημένος. Γνωρίζεις πως έχεις ¨φθάσει¨ παντού αλλά δεν γνωρίζεις για το μετά και το πως της ζωής σου και της καριέρας σου. Κάτι συμβαίνει και δεν έχεις τη ζωή που θα ήθελες, κάτι σου λείπει. Ισως το συναίσθημά σου να σε ¨κυνηγά¨ και να σου ρίχνει ¨σκιές¨ ενοχής και αμφιβολίας. Αναρωτήθηκες γιατί; Γιατί η επιτυχία τελικά δεν αρκεί για την ευημερία και την ευτυχία του ανθρώπου. Η πορεία του ανθρώπου στη ζωή του περνά από την ταυτότητά του, την δράση του, την επιχείρησή του, το έργο του, την αγάπη του σε αυτό που κάνει. Και κυρίως στην εξέλιξη και στην βιωσιμότητα όλων των παραπάνω διαχρονικά.

Dr. Δημήτρης Ροδοβίτης Οικονομολόγος Ph.D. ΜΒΑ, 
Σύμβουλος Conscious  Business Ethics, HR, ESG & Real Estate Management
Ο Δημήτρης Ροδοβίτης είναι Οικονομολόγος (Ph.D. M.Msc. ΜΒΑ, Sedona Univerity USA), Σύμβουλος Επιχειρήσεων Real Estate, Investment & Financing, Human Resources Management (ESG). Είναι κάτοχος:
  • Διδακτορικού (Ph.D.) in Conscious Business Ethics, (University of Sedona - USA), 
  • Master of Metaphysical Science M.Msc., (University of Sedona - USA), 
  • Master in Business Administration MBA, (University of Sheffield - UK), 
  • Bachelor of Metaphysical Science, (University of Sedona - USA) 
  • πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).
Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακής Εταιρείας Νομού Ημαθίας, σύμβουλος επιχειρήσεων, εκπαιδευτής ανθρώπινου δυναμικού, καθηγητής ΙΕΚ, ΚΕΚ, αρθρογράφος και επιστημονικός συνεργάτης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Από το 2010 έως σήμερα δραστηριοποιείται ως:
  • Σύμβουλος Επιχειρήσεων Business Real Estate, ανάπτυξης και διαχείρισης επενδυτικών σχεδίων επιχειρήσεων (Investment Management) καθώς και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού (HR),
  • Business & Life Coach σε E.S.G. & E.A.P. στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με δραστηριότητες, οργάνωση σεμιναρίων, συνεδριών καθώς και προγραμμάτων, (Environment Sosial Goverment).

Σχετικά image